(VIDEO) Za subotu zakazan 2. Memorijalni turnir u boksu „Miroslav Gucunja“

2. Memorijalni turnir u boksu pod nazivom „Miroslav Gucunja“, koji je posvećen našem sugrađanina koji je izgubio život na Košarama braneći našu otadžbinu održaće se u subotu 11.septembra.

Bokserski klub “Sombor” aktuelni šampion Srbije i njegovo rukovodstvo uz podršku Grada Sombora organizuje po drugi put ovaj Memorijal i to u centru Grada u ulici Kralja Petra I.

Podsetimo se – prvi turnir je održan krajem juna meseca 2020. godine sa željom da bude tradicionalan u našem Gradu. Tom prilikom Kosani Gucunja, majci mladića koji je poginuo 26. maja, uručen je vitraž sa likom sina, a petorici momaka iz Sombora i okoline, učesnika bitke na Košarama Slobodanu Cvetanoviću, Dejanu Periću, Vladimiru Lofasu, Damiru Božoviću i Nemanji Borota predate su zahvalnice.

Organizatori najavljuju pravi sportski spektakl u centru Grada, zanimljive borbe u ringu počev od najmlađih takmičara do senior, kao i dolazak mnogih poznatih takmičara a i gostiju iz Srpskog boksa. Naravno i ovom prilikom biće nagrađeni takmičari koji su obeležili ovu šampionsku sezonu u BK “Sombor” kao i najbolji u toku ove večeri.

2. Memorijalni turnir u boksu pod nazivom „Miroslav Gucunja“ počeće u 18 časova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar