PU „Vera Gucunja“ od 1. septembra počinje sa radom u punom kapacitetu

Predškolska ustanova „Vera Gucunja“ izdala je obaveštenje za javnost koje vam prenosimo u celosti:

Na osnovu zaključka Kriznog štaba grada Grada Sombora od dana 26. 08. 2020. a procenjeno na osnovu trenutne epidemiološke situacije u gradu Somboru PU „Vera Gucunja“ počinje sa radom u punom kapacitetu od 01. 09. 2020, uz punu primenu neophodnih mera prevencije, zaštite i suzbijanja širenja zarazne bolesti COVID – 19 .

– Jutarnji prijem dece će se vršiti u unapred dogovorenim intervalima kako se ne bi stvarala gužva.

– Roditelji dece jaslenog uzrasta, strogo poštujući sve preventivno-zdravstvene mere, mogu prisutstvovati procesu adaptacije dece u prvoj nedelji boravka deteta. Deca koja su adaptirana borave u grupi u skladu sa potrebama roditelja kao i do sada.

– Roditelji dece mlađe obdanišne grupe i novoupisane dece mogu decu da uvedu do sobe, u prvoj nedelji boravka deteta, uz strogo poštovanje svih preventivno-zdravstvenih mera (nošenje maske koja prekriva nos i usta, prelazak preko dezobarijere, dezinfekcija ruku na ulazu, merenje temperature).

-Roditelji dece sa smetnjama u razvoju mogu da prisustvuju u sobi zajedno sa detetom, ukoliko za to postoji potreba i uz strogo poštovanje svih preventivno-zdravstvenih mera.

Redakcija

Redakcija