Od danas Filijala RF PIO Novi Sad radi u novoj zgradi

Od danas, 27. decembra, Filijala RF PIO Novi Sad radi u novoj zgradi, na adresi Žitni trg br. 3, gde će se obavljati svi poslovi iz nadležnosti ove Filijale.

Nova zgrada Republičkog fonda PIO u Novom Sadu je najveća investicija Fonda, izgrađena iz sopstvenih sredstava, s ciljem da se građanima, odnosno korisnicima, osigurnicima i zaposlenima, pruže dobri uslovi za rad i ostvarivanje prava.

Na 4,7 hiljada kvadratnih metara, urađenih po svim građevinskim standardima, obezbeđen je adekvatan šalterski prostor za stranke, prostorije za medicinsko veštačenje koje su u potpunosti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja, profesionalan radni i arhivski prostor, garažni prostor, sa prilazom zgradi koja je prihvatljiva za sve potrebe građana.

Iz fonda PIO obaveštavaju građane da se svi poslovi koji su se dosada obavljali na adresama Lončarska br. 10 i Žitni trg br. 1, kao i poslovi prvostepenog medicinskog veštačenja, od danas, 27. decembra, obavljaju se u novoj zgradi Filijale Novi Sad, na adresi Žitni trg br. 3, sa radnim vremenom od 7.30 do 15.30 časova.

Redakcija

Redakcija