(VIDEO) Zakazan 6. Zanzibar Green City International Kup

Takmičenje najboljih igrača Srbije u stonom fudbalu pojačano sa nekoliko igrača iz regiona pa i Evrope održaće se drugi put ove godine u Somboru. Krivac za to je organizator, Klub stonog fudbala “Zanzibar” iz Sombora.

Podsetimo se, u martu mesecu ove godine organizovan je i to veoma uspešno 5. Zanzibar Green City International Kup i takmičilo se 46 igrača od kojih je većina većina zvanično Licencirana od strane Međunarodne Federacije stonog fudbala.

Od tada do danas Klub “Zanzibar” iz našeg Grada stekao je zvanje jednog od najorganizovanijih i najaktivnijih klubova stonog fudbala u Srbiji.

Tako da i ne čudi što klub koji ima prvake i reprezentativce Srbije ne čeka sledeću godinu nego organizuje ponovo internacionalni turnir, naravno uz pomoć glavnog spponzora Firme “Green City International” iz Beograda kao i nekoliko privatnih firmi iz Sombora.

Za kada je zakazan turnir i šta će ga to činiti boljim od onog prethodnog pitali smo Nikolu Selaka iz Kluba stonog fudbala “Zanzibar”.

„U nedelju, 21. avgusta, održaće se 6. Zanzibar Green City International Kup, to je naš tradicionalni turnir na kojem igraju kako licencirani profesionalci tako i amateri. Organizujemo ga po najnovijem softerskim programima što se tiča određivanja protivnika, koji se koristi po svim evropskim turnirima gde se ne zna pobednik turnira do kraja. Nešto veoma interesantno i još ne viđeno kod nas.

Pozivamo sve koji imaju interesovanje za ovaj sport da dođu i vide kako je ovo zanimljivo. Licecirani igrači plaćaju kotizaciju 1000 dinara, a ne licencirani 300. Svi susreti koji će se odigravati u klubu biće preko led ekrana vidljivi u bašti Kluba, tako da ko ne želi da prati susrete unutra može to uraditi napolju u našoj bašti.

Zahvaljujemo se glavnom sponzoru i ostalima što nas podržavaju, a i vašoj kući što nas prati i pruža priliku javnosti da vidi šta mi ovde i kako radimo. Trenutno smo najbolji i želimo da to ostanemo“, ističe Nikola Selak iz Kluba stonog fudbala “Zanzibar.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar