(VIDEO) U Somboru otvorena nova igraonica za decu – “Fabrika ideja”

Detinjstvo bi trebalo biti najvedriji deo putovanja koje se zove život. Igra kao najvažnija detetova aktivnost, nije samo zabava za dete već i jedan od ključnih faktora njegovog razvoja.

U Somboru je otvorena nova igraonica pod nazivom Fabrika ideja. Više o samoj igraonici rekla nam je jedna od vlasnica i nekadašnja reprezentativka Srbije u karateu Dunja Lalić.

Fabrika ideja je prvenstveno krenula sa idejom da dekoriše razne vrste proslava, ali smo uvek imale viziju, moja sestra i i ja koje stojimo iza fabrike, da imamo neki svoj prostor gde bismo mogle da dekorišemo a samim tim i da ugostimo neke goste. Kockice su se tako sklopile da otvorimo igraonicu, tako da ćemo u „Fabrika ideja“ igraonici i rođendaonici imati prostor gde ćemo moći da dekorišemo deci rođendane. Mi ćemo raditi svaki dan od 9 do 20 časova, radnim danom od ponedeljka do četvrtka, a od petka do nedelje radićemo od 21h do 20:30h.

Igraonica je predviđena za decu do osam godina. Ovo je mesto gde ćemo moći da zajedno rastemo, da učimo, da se družimo, da treniramo. Kako sam se bavila sportom pokušaću da što više mojih prijatelja i poznanstava dovedem ovde i da na neki način u Somboru proširimo na neke druge aktivnosti, kako vezano za sport tako i za neke druge aktivnosti i nadam se da ćemo ostvariti jedan san koji smo mi sanjali vezano za ovo i neku našu ideju, pre svega da se svi osećaju lepo u našoj igraonici.“

Foto: Siniša Trifunović

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar