(VIDEO) Somborski bokseri vredno treniraju i učestvuju na takmičenjima

U danima kada pandemija sa korona virusom „kroji“ rasporede sportskih takmičenja na svim sportskim arenama, kada se u trenažnim centrima i sportskim halama trenira po striktnom pridržavanju mera kriznog štaba članovi bokserskog klub „Sombor“ vredno treniraju u svojoj hali pod rukovodstvom Stojana Kneževića i njegovih saradnika.

U jeku priprema za početak prvoligaškog takmičenja, somborski bokseri učestvuju skoro na svim turnirima koji se organizuju i na koje uslovi dozvoljavaju da odu na njih. Uz maksimalnu podršku Gradske uprave a i odličnu organizovanost Bokserskog saveza Srbije, nema turnira gde nema somborskih boksera svih generacija, od najmlađih do seniora. Svi već odavno znaju da u Bokserskom klubu „Sombor“ trenira i radi jedan od najboljih boksera Srbije, najbolji sportista grada Sombora, Saša Milovac, da su tu perspektivni Vladimir Gubaš, Strahinja Karabegović kao i plejada mladih boksera koji vredno rade pod kontrolom trenera Kneževića, Mirotića, Moje Seniora i njihovih saradnika, članovi kluba su već nekoliko godina Jababu Mađi iz Gane, kubanski bokseri Antonio Biset i Moja Junior i trener Moja senior.

Rukovodstvo kluba pojačava klub iz dana u dan sve u cilju što boljeg i uspešnijeg nastupa u Super ligi Srbije čiji se početak nestrpljivo očekuje.

Posetili smo trening somborskih boksera i porazgovarali sa Vladimirom Gubašem i Vukašinom Tepićem

Ovom prilikom otac boksera Vladimira Gubaša, Aleksandar, poklonio je klubu i svim članovima kluba dve ruske ikone i sveti Krst, da krase prostor u kojem oni rade i treniraju i da im ulivaju snagu i veru u nove izazove i uspehe na takmičenjima.

Ovih dana somborski bokseri učestvuju na Pojedinačnom prvenstvo Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore, neki se nalaze na pripremama reprezentacije i svi nestrpljivo očekuju nove izazove i turnire.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar