(VIDEO) Kompanija “Meteor Commerce” organizovala novogodišnju proslavu za svoje zaposlene

U Kristalnoj sali Hotela „Sloboda“ Kompanija „Meteor Commerce“ organizovala je tradicionalnu novogodišnju proslavu za svoje zaposlene. Povod za okupljanje je i proslava 25 godina postojanja firme.

U svom obraćanju Jeca Ilić, generalni direktor „Meteor Commerca“, osvrnuo se na godinu iza njih i zahvalio se svim zaposlenima na predanom i vrednom radu.

„Zaista smatram da svi koji smo ovde treba da budemo zadovoljni sa onim što smo uradili, ali isto tako da budemo svesni da smo pred nas postavili vrlo visoke zahteve, koje ćemo mi ispuniti kao uvek do sada. Želim da čestitam Božić onima koji su već proslavili, onima koji će tek proslaviti i da poželim vama i vašim porodicama srećnu i zdravu Novu 2022. godinu. Živeli!“, između ostalog rekao je Jeca Ilić, generalni direktor Kompanije „Meteor Commerce“.

Svi zvanicama obratili su se Đuka i Slaviša Drobilović, suvlasnici Kompanije „Meteor Commerce“.

„Želim da vas pozdravim kao prijatelje, kao radnike i verujte kao svoju porodicu. Hvala vam na radu, strpljenju, odgovornosti, odanosti, na svemu što ste uradili za ovu godinu. Zadovoljna sam ovom godinu, znate da sam ja uvek zadovoljna, jedino ako nije nešto baš loše. Živi ste i zdravi svi, u firmi mislim da nema nekih zdravstvenih problema. Mnogi kažu Đuka pa „Meteor“, ja kažem Slaviša, Đuka pa „Meteor“, da nije njega ispred mene ne bi to sve išlo tako. Što se tiče „Meteora“ neću reći da smo ok već da smo najbolji – 25 godina postojanja nije mala stvar“, istakla je Đuka Drobilović, suvlasnik Kompanije „Meteor Commerce“.

„Veliki su izazovi pred nama. Sve nas je steglo, ne možemo izbeći ovu Svetsku krizu to već i pomalo osećate vi koji se svakodnevno bavite robama i trgovinom. Cene rastu gore, nedostatak je roba, ali naš je zadatak da obezbedimo sve što treba i koliko možemo, a vaš da to realizujete na terenu. Želim vam još jednom srećnu i uspešnu 2022. godinu, da vam bude bolja od ove sadašnje i da vam bude lošija od one naredne“, završava Slaviša Drobilović, suvlasnik Kompanije „Meteor Commerce“.

Ovom prilikom podeljene su i jubilarne nagrade za radnike koji su uz „Meteor Commerce“ 10 i 20 godina. Nagrade su dobili Zoran Novaković, Nikola Vukobratović i Slađana Marčo.

Za dobru atmosferu proslave bio je zadužen bend „Magija“.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik