U toku Javna rasprava o Nacrtu odluke o načinu utvrđivanja i označavanja naziva ulica, trgova, zaselaka

Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Odluke o načinu utvrđivanja i označavanja naziva ulica, trgova, zaselaka i drugih delova naseljenog mesta i načinu označavanja objekata i katastarskih parcela sa kućnim brojevima.

Javna rasprava traje od danas do 10. avgusta. Građani mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare u vezi sa nacrtom Odluke o načinu utvrđivanja i označavanja naziva ulica, trgova, zaselaka i drugih delova naseljenog mesta i načinu označavanja objekata i katastarskih parcela sa kućnim brojevima, u pisanom obliku na adresu Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora ili elektronskim putem na dpavlovic@sombor.rs najkasnije do 10. avgusta do 9 časova.

Javna prezentacija nacrta Odluke o načinu utvrđivanja i označavanja naziva ulica, trgova, zaselaka i drugih delova naseljenog mesta i načinu označavanja objekata i katastarskih parcela sa kućnim brojevima za sva zainteresovana lica održaće se 10. avgusta od 10 do 11 časova u sobi 142 zgrade Županije.

Redakcija

Redakcija