Krenula dezinfekcija ugostiteljskih objekata i stambenih zgrada

Grad Sombor je uveo još jednu meru prevencije širenja virusa Covid- 19, a to je dezinfekcija ugostiteljskih objekata.

Prema rečima Dušanke Golubović na teritoriji grada preduzete su mere pojačane dezinfekcije svih javnih i radnih površina u javnom sektoru, a nakon toga je uvedena mera koja je omogućila besplatnu dezinfekciju svim taksi vozilima koji su još jedini ostali prevoznici na teritoriji grada, pored sopstvenih vozila. Pored toga, svaki zainteresovani ugostiteljski objekat, s obzirom na meru zatvaranja restorana, kafića i tržnih centara na teritoriji grada, takođe može da dobije uslugu besplatne dezinfekcije, kako bi ovi objekti bili potpuno spremni za upotrebu onog momenta kada prestanu mere Vlade.

Grad Sombor poziva sve da se jave na broj 0668331118 kako bi dobili uslugu besplatne dezinfekcije.

Takođe, Grad Sombor obezbedio je sredstva za dezinfekciju svih stambenih zgrada za kolektivno stanovanje, kako bi se i na ovaj način preventivno delovalo protiv korona virusa na teritoriji grada.

Pozivaju se profesionalni upravnici, ili predsednici skupštine zgrade, da preuzmu po 20 litara dezinfekcionih sredstava u JKP „Vodokanal“ Sombor na adresi Belog Goluba broj 5, svakog radnog dana od 8 do 13 časova.

Redakcija

Redakcija