Bošnjački nosilac liste priznao pobedu srpske liste u Srebrenici

Izbori su bili i prošli, a Srebreničani su rekli svoje, poručuje dvostruki pobednik u trci za gradonačelnika tog grada Mladen Grujičić. Pošto je još 2016. godine pobedio tadašnjeg gradonačelnika Ćamila Durakovića, Mladen Grujičić i ovaj put ponovo slavi.

Ubedljivo je pobedio na izborima za gradonačelnika Srebrenice, a stabilnu većinu koju je dobio neće moći da poremete ni glasovi koji stižu poštom. To je potvrdio i zamenik načelnika opštine Srebrenica I nosilac liste “ Moja adresa: Srebrenica” Hamdija Fejzić, koji je priznao nesumnjivu pobedu liste „Zajedno za Srebrenicu “ i kandidata Mladena Grujičića.

Podsećamo, u okviru liste “ Moja adresa: Srebrenica” su SDA, SBB, Stranka za BiH, SBB i PDA, pa potvrda Grujičićeve pobede ima I dodatnu težinu, pošto i sami priznaju da njihov kandidat za nacelnika Alija Tabakovic ni glasovima koji stižu poštom ne može dostići broj glasova koji ima Grujičić. Naravno da oni kojima ne odgovara Grujičićeva pobeda I dalje spekulišu I pokušavaju lov u mutnom, ali njegova pobeda je, sada je već jasno, toliko čista da je ne mogu pomutiti nikakvi spinovi I spekulacije. U samom gradu opšta ocena je da će izjava Hamdije Fejzića koji priznaje Grujičićevu pobedu doprineti spuštanju tenzija izazvanih uopozorenjima da bi glasovi iz inostranstva mogli biti zloupotrebljeni u korist njihovog kandidata. U skladu sa ubedljivom pobedom Mladena Grujičića je I činjenica da će Koalicija “ Zajedno za Srebrenicu” , sastavljena od svih srpskih stranaka u tom gradu, u skupštini opštine imati 11 od 21 odborničkog mesta, što čini apsolutnu većinu.

Redakcija

Redakcija