(VIDEO) U četvrtak bokserski spektakl na terenima Gradskog bazena

Prvo mesto u A grupi Super lige Srbije, osvojeno sa bilansom od 5 pobeda i 1 porazom dovelo je ekipu BK “Sombor” u priliku da se bori za ulazak u Finale Super lige Srbije.

Po pravilu takmičenja somborska ekipa ima dvomeč sa drugoplasiranom ekipom B grupe, a to je BK “Radnički” iz Beograda, inače branilac titule osvojene prošle godine.

Prvi meč je zakazan za četvrtak 8. jula u Somboru, a održaće se na terenu otvorenog Gradskog bazena sa početkom u 18 časova dok će se revanš u Beogradu održati dva dana kasnije 10. jula.

BK “Sombor” koji veoma uspešno vodi Stojan Knežević ima svoje adute u završnici sezone. Očekuju se sigurni bodovi od mladog reprezentativca Ametovića, zatim Kubanca Moje i naravno kapitena reprezentacije Srbije, superteškaša Babića. Podsetimo da je član bokserskog kluba “Sombor” i Veljko Ražnatović koji će ovog puta obući somborski dres, tako da branioca titule očekuje težak put do odbrane titule.

U drugom meču sastaju se trenutno najbolja ekipa Srbije BK “Crvena Zvezda” BG i BK “Naissus” iz Niša. Mećevi ovih ekipa zakazani su za 9. i 11. jul.

Podsetimo sve mečeve Super lige Srbije prati i direktno na svom kanalu prenosi TV Arena Fight, ali to nije razlog da somborci ne dođu u četvrtak i pruže podršku našim borcima jer su oni tako svakako zaslužili.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar