(VIDEO) „Karavan radosti i prijateljstva “Dunav osiguranje” Sportskih igara mladih Srbije“ dolazi u Sombor 26. maja.

Grad Sombor i Sportski savez Grada Sombora u sredu biće domaćini „Karavana radosti i prijateljstva “Dunav osiguranje” Sportskih igara mladih Srbije“.

Ovo će biti drugi put da je Sombor dobio poverenje organizatora i svih sponzora da bude domaćin jednog od najvećih sportskih takmičenja za decu osnovnog školskog uzrasta u celom regionu pa i Evropi.

Takmičenje su najavili Zoran Bojić i Oto Imre, predsednik i sekretar Sportskog saveza Grada Sombora.

„U našem gradu u sredu će biti organizovane Sportske igre mladih. Somboru je ovo drugi put da je domaćin i velika nam je čast da smo dobili poverenje organizatora. Svečano otvaranje je u sredu u 10 časova u dvorištu SC “Soko”, dođite da vidite originalni početak takmičenja i posle propratite takmičenja na borilištima“, istakao je Zoran Bojić, direktor Sportskog saveza Grada Sombora.

“Dobili smo ponovo poverenje organizatora, a to smo očekivali, jer moramo da se podsetimo da smo pre dve godine, bili fantastični partner u organizaciji, a pored toga imamo i značajnih rezultata. Takmičenje se odvija u sportovima u okviru “Karavana gradova”, a to su sportovi između dve vatre, odbojka za devojke, mali fudbal, basket i atletika. Sva borilišta će biti izuzetno pripremljena i brendirana i veoma interesantna za učesnike. Tako da će biti veliko zadovoljstvo gledati njihova takkmičenja“, završava Oto Imre, sekretar Sportskog saveza Grada Sombora.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar