(VIDEO) Nemanja Kovač učestvuje 18. marta na MMA spektaklu u Bahreinu

Nemanja Kovač je dobro poznat svim ljubiteljima sporta u Somboru pa i šire a posebno onima koji prate sportove borilačkih veština. Na počecima sportske karijere menja nekoliko borilačkih stilova da bi sebe na kraju našao u najspektakularnijem sportu današnjice a to su MMA borbe. Postaje član kluba „Kobra“ iz Sombora i od 2013. godine kreće sa imenom „SledžHamer“ u veoma uspešnu seriju pobeda u oktagonu. Već na početku ovog pputa biva 2014 i 2015 proglašen najboljim sporrtistom Grada Sombora i najboljim MMA borcem Vojvodine.

Kovač trenutno ima profesionalni skor od 13 pobeda i 3 poraza. Put od domaćeg oktagona vodio ga je do nekoliko izuzetno zapaženih nastupa na međunarodnoj sceni. Tako ga sada čeka još jedan izazov, očekuje ga18. marta međunarodno MMA takmičenju „Brave CF“ koje se održava u Bahreinu.

To je bio povod daga gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za oblast sporta, omladine, dece i zdravstva u svoje prostorije i u razgovoru sa njim pruže podršku i požele sreću pred meč sa Ahmedom Labanom iz Libana.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar