Zbog epidemiološke situacije vezane za korona virus zatvoreni svi ulazi i izlazi u somborskoj Opštoj bolnici

Povodom trenutne epidemiološke situacije vezane za korona virus, Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ izdala je saopštenje za javnost u kojem poručuju da će se preduzeti sledeće mere:

Redukovaće se operativni program somborske opšte bolnice, kao i da je ranije uvedena potpuna zabrana poseta i dalje na snazi.

Svi ulazi i izlazi u Opštu bolnicu „Dr Radivoj Simonović“ su zatvoreni, a jedini ulazi i izlaz je moguć kroz punktove u sledećim ulicama:

Ulaz na portirnici iz ulice Sime Matavulja, ulaz na portirnici Odeljenja za neurologiju, Odeljenja za psihijatriju i Odseka za palijativno zbrinjavanje iz ulice Matije Gupca i ulaz na portirnici Odeljenja za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Bezdanu iz ulice Rodina broj 7.

Postupajući po preporuci Vlade Republike Srbije, da se ne organizuju javna okupljanja u zatvorenom prostoru, Narodno pozorište Sombor i Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ otkazali su sve zakazane događaje do daljnjeg.

Od građana koje smo zatekli na ulazu u bolnicu, a koji nisu želeli da stanu ispred kamere, saznali smo da se pridržavaju saveta koje su dobili povodom higijene i zadržavanja u prostoru gde boravu više osoba. U prilog tome govori i činjenica da su zaštitne maske u pojedini apotekama u Somboru rasprodate.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik