Završna konferenciju u sklopu projekta „Lokalnim dijalogom do unapređenja sistemske brige o deci”

Somborski edukativni centar uz podršku delegacije Evropske unije u Srbiji organizuje završnu konferenciju u sklopu projekta „Lokalnim dijalogom do unapređenja sistemske brige o deci”.

Konferencija će se održati 29. septembra sa početkom u 11 časova u prostorijama Klastera u Somboru, u ulici Blagojevićeva 1.

U okviru konferencije učesnicima će se predstaviti aktivnosti, kao i postignuti rezultati u okviru projekta koji uključuju nacrte lokalnih akcionih planova za decu sa područja opština Temerin i Vrbas. Osim toga, predstaviće se analiza do sada ostvarenih ciljeva Lokalnog akcionog plana za decu Grada Sombora.

Učesnici će imati priliku da diskutuju sa predstavnicima relevantnih ministarstava na teme u oblasti sistemske brige o deci.

Za učešće na konferenciji mogu se prijaviti predstavnici jedinica lokalnih samouprava, predstavnici institucija i organizacija civilnog društva, stručnjaci koje se bave unapređenjem položaja dece područja Bačke.

Registracija je na konferenciju je obavezna, i vrši se putem online prijave koja se nalazi na sajtu Somborskog edukativnog centra. . Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do 27. septembra do 12 časova.

Za učesnike konferencije sa prebivalištem van Sombora obezbeđeni su putni troškovi.

Redakcija

Redakcija