Završava se SOS Liga budućih šampiona Sombor 2024.

Prošlog vikenda na odigranim utakmica u SC “Oranž” u okviru Turnira SOS Lige budućih šampiona Sombor 2024, dobili smo šampione u najmlađoj generaciji fudbalera 2017 godište kao i u generacijama 2012 i 2013. Podsetimo se to su u najmlađi generaciji ekipa “Oranž”, u 2012 godištu to je ekipa “Spektar” dok je u geraciji 2013 najbolja bila ekipa “Akademija fudbala Sombor”.

U subotu 23. marta dobićemo šampione i u svim ostalim generacija. U poslednjem danu ovogodišnjeg turnira videćemo 6 utakmica . program će otvoriti završnica u generaciji 2016. Šampion ove generacije se zna, to je ekipa “Internacional” jer u poslednje kolo ulazi sa 6 bodova prednosti ispred ekipe “Oranž”. Treća je za sada “Akademija fudbala Sombor” ali ekipa “Hajduka” iz Stapara bi pobedom u susretu sa ekipom “ŽAK” mogla doći do trećeg mesta. Posle ovoga sledi završnica u generaciji 2015. a sastaju se “ŽAK” – “Akademija FS” i “Internacional” – “Oranž”. Prve tri ekipe se znaju ali ko će bitiprvi, drugi ili treći videćemo u subotu. Na kraju su dve utakmice u generaciji 2014.

Sastaju se “Akademija FS” – “Internacional” i “Oranž” – “TSC”. “Oranž” je siguran šampion a o rasporedu drugog i trećeg mesta znaćemo posle poslednje utakmice na turniru.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar