Zakazano književno veče sa Tamarom Kučan u Somboru

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ organizuje književno veče sa Tamarom Kučan. Književo veče biće održano u utorak, 10. marta, sa početkom u 18 časova u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke Karlo Bijelicki. Tamara Kučan je srpska književnica i vlasnica izdavačke kuće „Urban Art“. Rođena je 1989. godine u Požarevcu, a živi u Beogradu. Pisanjem se bavi od svoje šesnaeste godine i do sada je napisala i objavila dvanaest romana.

Pored svojih romana, Tamara radi i kao urednik u svojoj izdavačkoj kući gde objavljuje i druge domaće autore. Po struci je diplomirani komunikolog.

Javnosti je poznata po svom specifičnom stilu pisanja kao i po savremenim i društveno- angažovanim temama koje obrađuje u svojim romanima poput života mladih i Beograda iza ponoći, elitne prostitucije, imigracije na Balkanu, rasizma, fizičkog i psihičkog nasilja, homofobije i autohomofobije, satanističkih sekti, organizovanog i sajber kriminala, mračnog i dubokog interneta, preljube i pitanja greha, predrasuda ali i diskriminacije.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik