Za vikend završno kolo Područnog somborskog fudbalskog ranga

Najavićemo utakmice 15.kola Područne fudbalske lige Sombor koje će se održati za vikend 18. i 19. novembra. Kao što znamo to je kolo posle kojeg sledi zimska pauza i u kojem će se odrediti pozicija za nastavak takmičenja na proleće.

U 14 odigranih kola do sada najviše bodova sakupila je ekipa „Budućnost“ iz Paraga i nalazi se na prvom mestu sa 33 boda sakupljenih u 10 pobeda 3 nerešena rezultata i jednim porazom. Na drugom mestu je ekipa „Kulpin“ sa bodom manje a na trećem tim „Budućnost“ iz Gložana sa 30 bodova. Četvrti je „Radnički 1918“ iz Ratkova a peti jedini predstavnik somborskog područja ekipa „ŽAK“ , slede „Borac 46“ , Budućnost“ iz Mladenova, „Lipar“ , BSK“ , “Krila Krajine, „Crvenka“, “ČSK Pivara“, “Rusin“, „Polet“ , pretposlednja je ekipa „Kula“ koja ima 10 bodova i kao poslednja 16. ekipa „Soko“ iz Nove Gajdobre koja ima samo 3 boda.

Dve utakmice se igraju u subotu 18. novembra i to u Čelarevu “ČSK Pivara“ i „Rusin“ i u Sivcu „Polet“ i „Soko“. Somborski „ŽAK“ u nedelju gostuje ekipi „Borac 46“ u Obrovcu, zatim u Kuli gostuje „Budućnost“ Mladenovo, lider na tabeli „Budućnost“ Parage gostuje u Crvenki, u Gajdobri igraju „Budućnost“ i „Krila Krajine“, u Kulpinu gostuje „BSK“ i u Liparu ekipa „Radnički 1918“ . Sve utakmice počinju u 13 časova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar