(VIDEO) Žarko Stepanov oduševio publiku na 3. Somborskom filmskom festivalu

Tokom trajanja Filmskog festivala u Somboru glumac Žarko Stepanov, bio je član žirija u Selekciji filmova mladih autora. Pored uloge u žiriju, glumac je imao i ulogu voditelja i kako kaže na neki način je i otvorio i zatvorio festival.

Četiri dana je boravio u Somboru, a evo i kakvi su njegovi utisci.

„Drago mi je da se jedna ovakva manifestacija održava upravo u Somboru, gradu kulture i voleo bih da se ova tradicija nastavi i da nekako od Sombora napravimo Holivud kao što je to davno želeo Ernest Bošnjak. Tako da uživao sam ova četiri dana u Somboru, video sam razne neke delove ovog vašeg Grada i drago mi je sam proveo neko vreme ovde“ – rekao je Stepanov.

Žarko nam je otkrio i kakvi su mu dalji planovi.

“Ja sam u ovoj protekloj godini koju je na žalost obeležila ova pandemija koja još uvek nije gotova, uspeo da imam dve premijere jednu u svojoj matičnoj kući u Pozorištu na Terazijama predstavu “Sa druge strane jastuka”, a zatim sam imao u teatru “Maglenijanum” predstavu “Poslednjih pet godina”, tako da uspeo sam eto da ipak nešto i uradim i drago mi je zbog toga. Sad ćemo da vidimo od oktobra kad krene ponovo sezona kako će to sve da izgleda, to niko ne može da zna sad pod ovakvim okolnostima ali eto to su bili neki poslovi oko kojih sam bio okupiran. Nadam se da će ova situacija da se smiri i da ćemo nastaviti nekim normalnim tokom da stvaramo i radimo” – ističe Stepanov.

Talentovani glumac je na otvaranju Festivala publici pokazao i svoje pevačko umeće uz prateći bend “Bre“.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar