(VIDEO) Za vikend nastavak takmičenja „Đak Sport lige budućih šampiona“

Posle praznične pauze, zbog Božićnih i novogodišnjih praznika, sledećeg vikenda nastavlja se najmasovniji regionalni turnir u malom fudbalu „Đak Sport liga budućih šampiona“.

Ovo će biti sedmi vikend kako se subotom i nedeljom igraju mečevi Fudbalskih klubova i Škola fudbala sa ekipama fudbalera rođenih od 2009. do 2014. godine.

Oba dana je predviđeno odigravanje po devet mečeva. Prve utakmice počinju u 9 časova. Prvi dan turnira u ovoj godini započeće somborskim derbijem utakmicom „Spektar“ i „ŽAK“ u 2009. godištu. Na programu je još jedan gradski derbi u kategoriji 2010. godište koji će odigrati ŠF „Oranž“ i „ŽAK“. Pored njih na teren izlaze i ekipe „Internacional“, „Radnički 1912“ iz Sombora kao i „Mladost“ iz Apatina i „Kordun“ iz Kljaićeva.

U nedelju prve dve utakmice dva gradska derbija u grupi 2012. godište. Prvo se sastaju „Radnički 1912“ i „Spektar“, pa zatim „Internacional“ i „Oranž“. Treću po redu utakmicu igraju ekipa „Odžaci“ i „Spektar“ generacije 2011. Ekipa iz Odžaka je jedna od nekoliko neporaženih timova za sad i veliki favorit u ovoj kategoriji. Pored pomenutih ekipa u nedelju ćemo videti još fudbalere „Intenacionala“ iz Sombora.

Rezultate poslednjeg šestog odigranog vikenda i aktuelne tabele možete videti na FB stranici Balon Oranž arene, a izveštaje sa utakmica i razgovore sa trenerima i igračima svakog utorka u vestima televizije Sombor.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar