(VIDEO) Vladimir Pribić među najuspešnijim vozačima i trenerima u kasačkom sportu za 2021. godinu

Vladimir Pribić, Konjički klub „Vojvođanin“ iz Sombora i štale porodica Jokić i Jozić iz Sombora mogu reći da im je protekla godina bila veoma uspešna. Kao i svake godine u decembru se prave bilansi u konjičkom sportu i nagrađuju najbolji na osnovu rezultata ostvarenih na hipodromima širom Srbije i trkama u inostranstvu tj. u Mađarskoj.

„Zlatnu kacigu“ za najboljeg vozača dobio je Vladimir Pribić iz somborske štale „Dream Catcher“ u vlasništvu porodice Jokić. Pribić je i među tri najbolja trenera za proteklu godinu. Konjički klub „Bačka“ proglašen je za najbolji klub, a odmah iza njega je KK „Vojvođanin“ iz Sombora. Najuspešniji vlasnici konjičkih grla za proteklu godinu su iz „Animal trejd rejsing team“ iz Zmajevca a iza njih su porodice Jokić i Jozić iz Sombora. Na drugom mestu među najuspešniji grlima prošle godine se nalazi „Safir AT“ iz porodice Jozić dok je na trećem mestu „Bruno Lamar“ iz štale „Dream Catcher“ porodice Jokić.

Dodajmo i to da je proteklu godinu obeležio Konjički klub „Vojvođanin“ obnavljanjem Gradskog hipodroma u Somboru čime se trkama u Somboru dostižu svetski standardi u ovom sportu. Ako se dodaju i najave o novim ulaganjima u toku ove godiine možemo očekivati vrhunske sportske događaje na ovom objektu.

Za kraj najavimo godišnju Skupštinu Konjičkog kluba „Vojvođanin“ koja je zakazana za sredu 12.januar u prostoru Veterinarske stanice u Somboru sa početkom u 17 časova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar