(VIDEO) VFL Sever i PFL Sombor 6. kolo – Rezultati

FK „Ravangrad 2018“ je doživeo drugi poraz ove sezone i to ponovo na svom terenu. Na Gradskom stadionu u okviru 6. kola Vojvođanske lige Sever 3 boda je osvojila ekipa „Vojvodina“ iz Bačkog Gradišta, minimalnim rezultatom od 0 : 1. Somborskoj ekipi se ponovo dećava da prima gol u poslednjim minutu poluvremena i to su prethodna 3 kola uspeli da dostignu ali ovoga puta nisu.

Gost je došao sa tri poraza u seriji i posle gola i ostvarene prednosti u finišu prvog dela, sve su učinili da prednost održe do kraja i u tome su uspeli.

Drugi predstavnik somborske opštine „Hajduk“ je takođe bio domaćin u ovom kolu. U Staparu je u nedelju uspeo da ostane neporažen protiv odlične ekipe OFK „Vrbas“. Rezultat 0 : 0. Gost je u većem delu susreta bio bolja ekipa i propustio je nekoliko velikih prilika, ali najviše zahvaljujuci odličnom golmanu domace ekipe. Ipak su se morali zadovoljiti se „samo“ bodom iz Stapara, dok bi se za domaćina moglo reći da je jedva osvojio bod.

Treći predstavnik somborske opštine „Sloga“ iz Čonoplje očekivano je nastavila pobedonosnu seriju. U 6 kolu 6 pobeda, u Novom Žedniku ekipa „Preporod“ je pobeđena sa 1 : 4.
U ostalim susretima Vojvođanskog severa postignuti su sledeći rezultati… u Apatinu u susretu dve „Mladosti“ domaća „Mladost APA“ pođuje ekipu iz Bačkog Petrovca sa 5 : 1, u Gajdobri “Hercegovac“ „Solunac N Jerković“ 3 : 1, u Turiji „Mladost“ i „Đurđin“ 2 : 3, u Bajmoku „Radnički 1905“ „Bačka 1901“ 3 : 0 i u Zmajevu „Obilić“ i „Bajša“ 4 : 0. Na tabeli bez većih promena, „Sloga“ na vrhu sa maksimalnih 18 bodova, „Hajduk“ bodom zadržao 8.mesto a „Ravangrad“ i pored poraza ostao 11. na tabeli. Na začelju „Mladost“ iz Turije.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar