(VIDEO) Uspešno završen i drugi dan manifestacije “Somborsko leto”

Drugi dan manifestacije Somborsko leto, započet je nastupom plesnog kluba Ravangrad dance kao i nastup Zumba Z-Verka.
Nakon toga usledio je koncert grupe Pearl Jam Experience.

“Iznenadili smo se kolio je ljudi došlo, da li sad zbog nas, ali nismo se difinitivno nadali. bilo nam je jako lepo i na kraju smo se malo opustili više, pošto je ovo prvi put da radimo u ovom sastavu.

Bend je nastao pred koronu, i onda smo lepo krenuli da radimo, međutim korona je poremetila sve. Onda su neki od članova otišli u inostranstvo, neki nisu imali vremena, onda smo mi preko zajedničkog poznanika Igora koji svira bas, našli, popili piće i dogovorili se šta bi mogli da radimo pa kao ajde ovo da nastavimo, dok još ima stare garde“ – rekli su članovi benda Pearl Jam Experience.

Svakako da je vrhunac večeri bio nastup kultnog novosadskog sastava Obojeni Program, koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana su se nametnuli kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom. Obojeni Program su pravac za sebe.

“Mi se trenutno nalazimo na nekoj turneji, tak da nam je ovo sasvim se uklopilo u to, mi smo sinoć svirali u Beogradu na Beer Festu i samim tim kad je bend na turneji, bend je dobro usviran i imali smo dosta koncerata u proteklih desetak dana, u Sloveniji, Hrvatskoj. Svuda je bilo manje više dobro, mislim da će biti i večeras dobro” – rekao je frontemen benda, Branislav Babić Kebra.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar