(VIDEO) U subota na Gradskom stadionu gostuje ekipa “Tisa” iz Adorjana

Da li je somborski srpskoligaš “Radnički 1912” pobedom prošle nedelje u Zrenjaninu izašao iz rezultatske krize, videće se u subotu, 11. septembra, kada u 5. kolu Srpske lige Vojvodina na Gradski stadion u Sombor gostuje ekipa “Tisa” iz Adorjana.

Gostujuća ekipa ima trenutno bod više od domaćina i pobedom u ovom susretu tim Igora Radusinovića bi napravio sigurno značajan pomak ka sredini tabele . Podsetimo, u prošloj sezoni “Radnički 1912” je trijumfovao u oba susreta rezultatim 2 : 1 u Somboru i 3 : 0 u Adorjanu. Utakmica se igra sa početkom u 16 časova.

U Vojvođanskoj ligi grupa Sever klubovi somborske opštine su domaćini u 5.kolu. “Sloga” u Čonoplji igra mali derbi začelja u subotu. Pretposlednjem timu na tabeli dolazi poslednji tim to je “Hercegovac” iz Gajdobre koji je jedina ekipa vojvođanskog ranga bez bodova do sada. “Stanišić 1920” je prošle nedelje izgubio bodove prve bodove ove sezone u Subotici i sada želi da se vrati na pobednički kolosek u meču sa ekipom “Mladost” iz Bačkog Petrovca. Ovaj meč se igra u nedelju u Stanišiću, a oba meča počinju u 16 časova.

U Područnoj fudbalskoj ligi Sombor “Kordun” će u nedelju u 5. kolu biti domaćin lideru na tabeli, ekipi bez poraza do sada, “Bratstvo 2019” iz Prigrevice. “ŽAK” je istog dana gost u Gložanu ekipi “Budućnost”, a “Radnički “ Sombor ekipi ”Naša Zvezda” iz Silbaša. Svi mečevi takođe počinju u 16 časova.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik