(VIDEO) U Predškolskoj ustanovi „Vera Gucunja“ poštuju sve bezbednosne mere

Nakon ukidanja vanrednog stanja, vrtići su počeli sa radom. Kada je reč o Predškolskoj ustanovi „Vera Gucunja“, u Gradu Somboru otvoreno je 17 vrtića, dok su u naseljenim mestima otvorena dva – u Kljajićevu i Stanišiću.

Tim povodom ekipa naše televizije posetila je Aleksandru Perović, direktorku Predškolske ustanove „Vera Gucunja“ koja je sa nama podelila šta je sve moralo biti odrađeno da bi se vrata predškolse ustanove otvorila za naše najmlađe sugrađane.

Na ulazu u ustanove meri se temperatura bezkontaktni toplomerom, kako mališana tako i roditelja. Ukoliko je sve u redu, prelazi dezo barijeru i uz dezinfekciju ruku nastavlja uobičajan svoj život u dnevnim aktivnostima predškolske ustanove.

Nakon razgovora sa direktoricom posetili smo Vrtić „Bubamara“, koji se nalazi u Sportskoj ulici, i tom prilikom popričali sa vaspitačicom Bojanom Jozić o tome kako su protekli prvi dani u vrtiću nakon ukidanja vanrednog stanja.

Od ponovnog otvaranja vrtića svoje dete redovno dovodi i Sanja Jozić, koju smo pitali koliko joj znači što vrtići ponovo rade?

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik