(VIDEO) SSGS organizovao prijeme za osvajače pokrajinskih i republičkih medalja

Sportski savez Grada Sombora počeo je danas sa prijemima predstavnika somborskih klubova sa takmičarima koji su osvajali pokrajinske i republičke medalje u ovoj sezoni. U Plavoj sali Sportskog centra „Soko“ prvi gosti su danas bili treneri i osvajači medalja Džudo i Samba kluba „Bačka“iz Sombora.

Domaćini osvajačima medalja bili su direktor Sportskog Saveza Miloš Mijić i Gradska većnica za sport Antonija Nađ Kosanović. Planirano je da se na ovim sastancima , koji će održavati tokom dva dana sa sportistima neformalno razgovara, o njihovim uspesima, o planovima, o sistemima treninga i zajedno poradi na poboljšanju uslova u kojima se radi.

Džudo i Samba kluba „Bačka“ danas su predstavljali osvajači pokrajinskih i republičkih medalja Uglješa Kekezović, Mirjana Štork, Lana Ćeran, Anđela Sekulić, Vojin Vitković, Ivan Mrđanov, Aleksa Bjelajac kao i treneri Vinko Lemić i Nemanja Malbaški.

O ostalim prijemima somborskih sportista i osvajača medalja u toku ova dva dana više u sutrašnjem sportskom bloku vesti TV Sombor.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar