(VIDEO) Sezonu “Somborelektra” obeležili Kuprešanin i Pavlović

Rukometna ekipa “Somborelektra”, u drugoj prvoligaškoj godini nije uspela da sačuva status i vratiće se u drugoligaški rang. Dve sezone u Prvoj ligi, a posebno ovoj drugoj, bili su najmlađa ekipa prvoligaškog karavana i izlazili su mečeve mnogo iskusnijim i starijim ekipama. Očekivalo se da se sezona uspešnije završi ali mnoge stvari se nisu ili jesu desile i rezultat je svima poznat.

Ipak možemo sigurno reći da je bilo i lepih stvari ove sezone. Jedna od njih je devetnaestogodišnji Mihajlo Kuprešanin. Mihajlo je svojim igrama i golovima obeležio ovu sezonu . Skromnu minutažu iz prethodne sezone zamenio je za ulogu vodećeg strelca ekipe i završio kao 10 strelac Prve lige sa postignutih 127 golova. Predvodnik je generacije mladih rukometaša koji pod dobrim stručnim radom mogu vratiti “Somborelektro” u viši rang takmičenja.

Da rukometna škola igrača mlađih kategorija “Somborelektra”, dobro radi potvrđuje Veljko Pavlović koji je proglašen je za najkorisnijeg igrača Super lige Vojvodine u kategoriji M12. Veljko se sa tim epitetom nalazi na užem spisku kandidata za selekciju Reprezentacije Vojvodine u godistu M12 i ima velike šanse da uskoro obuče dres reprezentacije Srbije.Ako dodamo da Veljko ima i mlađeg brata koji takođe trenira rukomet, možemo očekivati lepe vesti o rukometašima Pavlović.

Nadamo se svi povratku navijača na sportska borilišta, jer se zna da “Somborelktro” ima svoje navijače koji će mu u itekako pomoći na putu za povratak u prvoligaški rang.

Foto: Foto Video Studio Dobai Ada

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar