(VIDEO) Prijem KK „Dušan Staničkov“ u Sportskom savezu Grada Sombora

U Plavoj sali Sportskog centra „Soko“ u okviru drugog dana prijema uspešnih mladih sportista osvajača nacionalnih medalja u petak poslednjeg dana vikenda kod direktora Sportskog saveza bili su gosti treneri i predstavnici najstarijeg Karate kluba u Somboru „Dušan Staničkov“.

Sa trenerima Sašom Kurđumovom i Borislavom Lakičevićem kao i sa mladimsportistima Jovanom Golubović, Milanom Radmilovićem, Milom Gligorević, Mihailom Gligorević, Milanom Bunjevčev, Vladimirom Radmilovićem, Lanom Merli, Iskrom Ivanović i Anja Buljević, razgovarao je direktor Sportskog saveza Grada Sombora Miloš Mijić i tako se iz prve ruke upoznao sa sjajnim rezultatima koje postižu svi članovi ovog kluba

Kao i prethodnog dana posle opuštenog i neformalnog razgovora uručeni su mali pokloni za sve prisutne i obećana puna podrška od strane Saveza kao i Grada Sombora za poboljšavanje svih uslova u kojima rade sportisti našeg Grada.

Podsetimo u dva dana Rukovodstvo Savez je ugostilo predstavnike Džudo kluba „Bačka“, Rvačkog kluba „Soko“, KBS „Extreme“, Kobra“ i „Galaktik“, kao i KDT „Radnički“. U narednom periodu slede dogovori i sa ostalim klubovima i biće u skladu sa njihovim obavezama uručeni pozivi.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar