(VIDEO) Pojačana kontrola saobraćaja tokom predstojećih praznika

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, danas sprovode centralnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja je usmerena na otkrivanje prekršaja i krivičnih dela koje čine vozači autobusa i teretnih vozila.

Takođe, u cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja, tokom predstojećih praznika koji se slave po gregorijanskom kalendaru i početka prolećnog raspusta u školama u Vojvodini, kada se na svim putevima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, pripadnici policije će na području Policijske uprave u Somboru pojačano kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Pojačane kontrole će biti usmerene na otkrivanje najtežih prekršaja, kao što su prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, nekorišćenje sigurnosnog pojasa i nepropisno korišćenje telefona tokom vožnje.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik