(VIDEO) Počela tradicionalna manifestacija „Somborsko leto“

Ovogodišnje Somborsko leto počelo je nastupom plesne škole Jump, a nakon toga publiku je zabavio kabare pod nazivom „Nas dve“.
Ovo je zabavna priča koja govori o jednoj ženi opsednutoj karijerom i svojim alteregom kojem nedostaje ljubav, a u kojem igraju Tatjana Kecman i Ana Radonjić, poznata i kao Zoe Kida.

“Nas dve se dugo, dugo znamo. Ja sam imala neki tekst koji je bio dosta mračan, bila je priča između žene i njenog alterega i taj tekst je bio poprilično alternativan i mračan. Nema danas puno scena za to i onda je bila korona i morale smo biti kreativne i palo mi je na pamet da bi bilo sjajno da Zoe peva, da ona bude alterego i da sa svojim glasom zapravo oživi tu nežnu stranu“ – kaže Kecman, dok Ana dodaje „Ja kroz muziku progovaram, zato što muzika i jeste jezik emocije. Tako da sam ja ta nežnija verzija ove opasne žene i to je pravi jin i jang, to je prava priča između jednog izbalansiranog a istovremeno krajnje neizbalansiranog ženskog života kojim vladaju hormoni i kojim vlada pre svega jedna trka za trendovima, trka sa vremenom, pritisci sa svih strana i eto publika je svedok svega šta se dešava jednoj ženi u današnjem vremenu“.

Nakon kabarea, prisutni su imali priliku da uživaju u nastupu Abba Real Tribute Benda i naravno numerama poznate grupe Abba.

“Mi smo svi, prvenstveno ja, odrasli na Abbinoj muzici, neko manje, neko više, ja apsolutno. Abba je pored Bitlsa najveći bend u istoriji muzike uopšte, možemo tu da dodamo i Elvis Prislija. Niko nije radio Abbu i mi smo rešila ajde da probamo, da to bude Abba, i nismo se prevarili”- istakao je Đelilović.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar