(VIDEO) Ministar sporta Zoran Gajić posetio Gradsku halu “Mostonga”

Ministar za sport, Zoran Gajić, posetio je Gradsku halu „Mostonga“ i tom prilikom obišao klubove borilačkih sportova koji u prostorijama Gradske hale drže treninge mladim sportistima.

Ispred Grada, ministra Gajića su dočekali gradonačelnik, Antonio Ratković, gradska većnica za sport, decu, omladinu i zdravstvo, Antonija Nađ Kosanović i direktor Sportskog centra „Soko“, Darko Kosanović, te poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Goran Milić,

Tokom razgovora sa članovima Bokserskog kluba „Sombor“, Džudo kluba „Bačka“, Kik – boks kluba „Kobra“ i Rvačkog kluba „Soko“, ministar Gajić je izjavio kako je uvek prijatno doći u Sombor, grad koji je prepoznatljiv po sportistima koji imaju zavidne rezultate na međunarodnoj sceni.

Grad Sombor izdvaja značajna sredstva kako bi podržao klubove i sportiste na teritoriji grada, a ulaganja se odnose kako na sportsku infrastrukturu, tako i na stipendiranje najuspešnijih sportista i trenera za stručno – pedagoški rad.

U 2023. godini je iz sredstava budžeta Grada uloženo preko 64 miliona dinara u sportsku infrastrukturu i sportske aktivnosti.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik