(VIDEO) “Laguna” od 21. do 25. aprila organizuje “Dečje dane kulture”

U vremenskom periodu od 21. do 25. aprila, u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitala u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs sve ljubitelje pisane reči očekuje veliki popust na knjige za decu i mlade.

„Održavamo Dečije dane kulture svakoga aprila, ove godine su od 21. do 25. aprila. Ova manifestacija podrazumeva popuste za naše mlađe čitaoce i to sledećim redosledom: za Lagunina izdanja imamo 25% popusta za jednu knjigu, 30% popusta za dve, 25% popusta za tri knjige i 40% popusta za četiri ili više knjiga u Laguninom izdanju. Isti popusti važe i za izdavače Dexica i Egmonta, s tim da se ne mogu kombinovati izdavači, a fiksno na 20% popusta će da budu izdavači Dereta, Evrobuk, Kreativni centar, Odiseja.

Pored toga imamo i od 20% do 40% popusta na dečiji gift program i sve ovo će biti dostupno i na sajtovima delfi.rs i laguna rs. poštarina je besplatna i uz svaku kupovinu slede pokloni“, ističe Đorđe Radusin, iz somborske knjižare Laguna.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture mogu se pronaći na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, a navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik