(VIDEO) Kljajićevo Open 2023. – Turnir prijatelja u tenisu

Već više od 10 godina, tačnije 15, na teniskom terenu pod nazivom „Brdo“ u selu Kljajićevo, grupa rekreativaca, velikih ljubitelja tenisa organizuje tokom septembra meseca „Turnir prijatelja“. Svi su oni pre svega prijatelji, koji pre svega žele da se druže i kvaliteno provode slobodno vreme. Veliki su zaljubljenici u tenis i verni su navijači najboljeg tenisera na Svetu Novaka Đokovića. Nisu se libili proteklih godina da zajedno odu na njegove mečeve na najvećim svetskim arenama.

Vodeći se tom strašću i željom za druženjem, domaćin na teniskom terenu „Brdo“ u Kljajićevu Branko Kljajić je stvorio uslove za održavanjem pre svega rekreativnog teniskog turnira, koji se u stvari odviija tokom cele godine, kada to dozvoljavaju vremenski uslovi a finale se organizuje u septembru. Kao na svakom pravom takmičenju pobednik dobija pehar na kraju a sve završava druženjem uz dobar ručak, koji obezbeđuje sponzor turnira a ovoga puta je to bio Kompanija „Meteor Commerce“ iz Sombora.

Najbolji ove godine kao što smo već ekli bio je Branko Kljajić koji je u finalu pobedio Vukojicu Damjanovića, dok je treće mesto osvojio Branko Nenadić. Posle podele nagrada, zajedničkog slikanja, davanja izjava za medije, učesnicima je pročitana i pesma koju je ovom prilikom napisao i svojim drugarima pročitao Branko Nenadić.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar