(VIDEO) KK „Dušan Staničkov“ i KK „Ravangrad“ na Internacionalniom karate turniru,,Panter Open 2021”

7 medalja je bilans nastupa takmičara KK “Dušan Staničkov” na Internacionalniom karate turniru,,Panter Open 2021”.
Najsjajniju, zlatnu medalju u svojoj kategoriji osvojio je Milan Radmilović. Srebrne su se ovoga puta našle na grudima Aleksandre Radmilović , Nenada Lukića i Bojane Lakičević. U svojim uzrasnim kategorijama do bronzanih medalja.

su došli Filip Stanković, Iskra Ivanović i Drina Stevanović Bodrožić. Trener Borislav Lakičević je izuzetno zadovoljan nastupima svojih takmičara na jednom od poslednjih takmičenja u ovoj kalendarskoj godini.

Na tatamijima u Budisavi blistali su i mladi karatisti kluba “Ravangrad” i Slavko Vuković takođe ima čime da se ponosi. Osvojeno je 9 medalja, tri u borbama i 6 u katama. Najuspešnija u obe discipline bila je u konkurenciji nada, Irina Sabljić koja je osvojila prva mesta i zlatne medalje u obe discipline u kategoriji do 47 kg. Sa zlatom na grudima našao se na postolju i Kristijan Kovačević u katama. Osim tri zlatne osvojeno je i 3 srebrne i 3 bronzane medalje. U borbama kod seniora srebro je osvojio Vukašin Vuković a juniorka Valentina Ostrogonac bronzu. Srebrnu medalju osvojili su u katama pionirka Una Bezbradica i poletarac Andor Novak dok su bronzane pripale pionirki Lari Orban i poletarcu Milanu Bunjevčevu.

Internacionalni karate turnir ,,Panter Open 2021” organizovao je veoma uspešno Karate klub „Panter 2011“ u saradnji sa Karate savezom. Na turniru je nastupilo preko 360 takmičara iz 30ak klubova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar