(VIDEO) Kantautor i producent Ilija Ilić objavio novi spot

Kantautor i producent Ilija Ilić, objavio je novi spot za novu pesmu pod nazivom „Kako da znaš ako ne probaš“.

Rodom iz Sombora, Ilija već godinama živi i radi u Novom Sadu, gde ima svoju produkcijsku kuću Art production.

Više o samoj pesmi i spotu imali smo priliku da saznamo upravo u našem gradu.

„Mislim da sam uspeo ovaj put da imam jedan autentičan naziv i u principu u eri kratkih naziva, ja sam se odlučio za jedan poduži, i nadam se da ću da zainteresujem na tu foru slušaoce i gledaoce, tako da u principu sam sa ovim singlom uradio nešto malo više nego do sad, što se tiče samog mog rada, uspeo sam prevashodno da okupim jedan dobar broj muzičara, u smislu da je gitare svirao jedan od najboljih gitarista sa ovih prostora u Vojvodini sigurno, Boban Dževerdanović, ex Garavi Sokak, da je drugu gitaru radio Dušan Obradović iz benda Negde između, Ana Perišić je pevala prateće vokale, ostale instrumente sam svirao i radio ja, tekst muziku i aranžman takođe potpisujem ja, Dejan Filipović je radio mastering, tako da jedna onako dobra ekipa muzičara, producenata, kolega, muzičara. Ono što se tiče samog spota pored mene koji sam rođen u Somboru tu je još jedan somborac Boris Dejanović. On je jedan po meni od najboljih sa ovih prostora umetničkih, filmskih fotografa, reditelja”- istakao je Ilija Ilić.

Spot za pesmu „Kako da znaš ako ne probaš“ sniman je na tri lokacije.

“Volim da kažem da je to jedna novosadska priča. Jedna od lokacija je hotel Planeta in, gde je sniman većinski deo spota, drugi deo spota je sniman u Ledenoj šumi na gradskom klizalištu i u jednoj kućici” – rekao je Ilić.

U narednom periodu Ilija planira da nastavi dalju promociju kako ove pesme tako i spota te, da se posveti živim nastupima.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar