(VIDEO) Grupa Van Gogh nastupa za doček Nove godine u Somboru

Turistička organizacija grada Sombora organizuje doček Nove godine na Trgu Svetog Trojstva uz čuvenu rok grupu „Van Gogh“.

Ovim povodom organizovana je i konferencija za medije u Gradskoj kući Grada Sombora.

„Zadovoljstvo nam je da sa publikom i našim malim-velikim gostima „Šarenim vokalima“ i Muzičkom školom iz Sombora, predstavnicima gudačkog sektora, najavimo zajednički nastup za doček Nove godine. Nismo preterano euforični, dve godine za nama pokazale su zapravo da biti euforičan i nije baš uputno. Radujemo se posle dve godine tišine zajedničkom susretu sa publikom“, između ostalog istakao je Zvonimir Đukić Đule iz grupe „Van Gogh“.

„Sama turistička organizacija, uz podršku Grada Sombora, je uspela ove godine da organizuje praznične čarolije sa akcentom naravno na doček Nove godine. Jednostavno zna se nadaleko da je Sombor rokerski grad tako da zaista mislim da je „Van Gogh“ odličan izbor za ulazak u Novu godinu, a Somborci ih baš dugo nisu slušali“, rekla je Zdenka Mitić, vd direktora Turističke organizacije Grada Sombora.

Đule je izrazio veliku zahvalnost na ovom pozivu.

„Ovim putem pozivam sve naše sugrađane kao i ljude koji se nađu za najveseliju noć u Somboru, da dođu na naš Trg da zajedno proslavimo Novogodišnju noć, poželimo jedno drugim sve najbolje i da mnogo srećniji, odgovorniji, veseliji uđemo u 2022. godinu“ završava Ljiljana Tica, zamenica gradonačelnika Grada Sombora.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar