(VIDEO) Grupa „Van Gogh“ najavila odličan provod za doček Nove godine u Somboru

Novu 2022. godinu na Trgu svetog Trojstva, somborci će dočekati uz zvuke rock and rolla dobro poznate domaće grupe Van Gogh.

Nakon konferencije za medije održane u Gradskoj kući, saznali smo i šta nas to očekuje u novogodišnjoj noći.

“Posle svega onog što nas je zadesilo protekle dve godine na globalnom nivou, radujemo se susretu sa publikom, da bude veselo, da bude na radost i po volji i građanima i najmlađima i srednjoj generaciji našim najstarijim fanovima i da nekako u ritmu rock and rolla, neka se ljudi sličugaju. Lepo je klizalište, divan je trg i verujem da će biti pre svega romantično, a onda onako sa umerenim optimizmom svi zajedno da uđemo u sledeću godinu i da poželimo naravno šta drugo osim zdravlja jedni drugima.

Daćemo kao i uvek sve od sebe, Van Gogh je R’n’R bend. Drago nam je da neki drugi nesuvisli sadržaji nisu uzeli učešće u Novoj godini i radujemo se da će Somborci skakati uz sve naše hitove kroz 35 godina dugu karijeru, nesebično kratkim rukavima, bez obzira na minus, bićemo veseli.

Znači, samo neka bude radosno i neka bude posvećeno iskreno.“

Zanimalo nas je na čemu bend trenutno radi.

“Radimo na set listi za Sombor. Radimo neke nove pesme, spremamo se za sledeću godinu. Od milja volimo to da kažemo, odlažemo pesme snimljene u špajz, ko zimnicu, pa onda ako dođe trenutak da se ponovo neka od pesama podeli sa publikom, tu smo” – istakao je Đule.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar