(VIDEO) Grupa „Kerber“ održala koncert u Somboru

Čuveni domaći rok bend Kerber održao je koncert u okviru Somborskih zimskih čarolija.

Somborci su imali priliku da uživaju u najvećim hitovima sa ovih prostora, poput Ratne igre, Mezimac, Kad ljubav izda, Hajde da se volimo i mnogim drugim.

Naš grad već dugo čeka na ovaj koncert, a upitali smo frontmena benda zbog čega je to tako.

„Ja stvarno ne znam. Baš sad pričam godinama je menadžeri obilaze Sombor. Ne znam zašto je to tako, pa sad ne bih ni prenosio njihovo tumačenje jer mislim da nije dostojno prenošenja. Sombor je velik grad sa kulturom ozbiljnom, muzika, da ne pričam o Somboru, alo! O pozorištu Somborskom, o svemu ostalom, tako da, ne znam što su menadžeri bili zli prema Somboru, ali mi smo se čak spremali o svom trošku da dođemo“ – rekao je Goran Gale Šepa, frontmen grupe „Kerber“.

Ni niske temperature ovaj bend pun energije nisu sprečile da održe dvočasovni koncert.

“Bend je uživao večeras. Dva sata je koncert bio. Koncerti na ovoj hladnoći se ne sviraju dva sata. Nas je izgleda isprovociralo to što smo došli u Sombor, imali smo poštovanje prema gradu i vi ste nam to uzvratili i to je polako krenulo. Mi smo krenuli spontano, ništa namenski. Imamo koncerte koji su spremljeni, imam ja kome kažem u bendu šta se radi ali vi to ne osećate. To je kilometraža benda. Mi smo večeras uživali” – Gale je bio iskren.

Goran Šepa, publici poznatiji kao Gale, uputio je i čestitku povodom praznika, poželevši ljudima da im Nova godina donese osmeh.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar