(VIDEO) Gradonačelnik Sombora obišao radove na izgradnji kružnog toka

U toku su radovi na rekonstrukciji raskrsnice Venac Vojvode Petra Bojovića, Venac Vojvojde Stepe Stepanovića i Ulice Arsenija Čarnojevića. Ovom rekonstrukcijom je predviđena izgrađnja kružnog toka sa parkinzima ispred Sokolskog doma i Osnovnog suda.

Radove je obišao gradonačelnik Sombora Antonio Ratković sa svojim saradnicima i Goran Nonković, načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga.

„Ovom investicijom ćemo znatno smanjiti gužve i zastoje, te obezbediti visok stepen sigurnosti svim učesnicima u saobraćaju. Pored izgradnje kružnog toka, u toku je i izgradnja servisne saobraćajnice između kružnog toka, predškolske ustanove i vrtića, kako bi se roditeljima i deci omogućilo bezbedno zaustavljanje i prilaz ovim objektima. Takođe, u toku su radovi na rekonstrukciji trotoara, kao i izgradnja biciklističke staze u ulici Venac vojvode Stepe Stepanovića, u delu od Ulice Arsenija Čarnojevića do Ulice Staparski put. Sombor je biciklistički grad. Na to nasleđe smo posebno ponosni i trudimo se da ga očuvamo“, poručio je gradonačelnik Sombora.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik