(VIDEO) „Bowlingstonsi“ podbacili u 19. kolu Prve lige i izgubili od ekipe „TimeSoft“ na svojoj stazi

„Bowlingstones“ je doživeo, može se reći slobodno, neočekivani poraz na svojoj stazi od ekipe „TimeSoft“ iz Beograda.

Domaći su, mora se priznati igrali bez najboljeg igrača Predraga Mandića, ali i onda očekivali su pobedu. Ekipa iz Beograda od kada se igra nikada nije pobedila u Somboru. Ali u ponedeljak na novoj stazi, koja po njihovim rečima nije još razrađena, uspeli su u finišu veoma izjednačenog meča pobede domaćina rezultatom 5 : 11 po čunjevima 4059 naspram 4135.

„Nama je ovo poseban meč, jer još igramo pod utiskom nedavne smrti vlasnika i kapitena našeg kluba, tako da nam je ova pobeda veoma značajna. Ovo je nestvarno, maštali smo i imali smo dobar osećaj za ovaj meč i eto. Ovo je nova staza i teška je i mislimo još ne razrađena, ali eto uspeli smo i to u zadnjim bacanjima da pobedimo odličnu ekipu iz Sombora. Ovde uvek volimo da dođemo, jeste da smo uvek gubili ali ovde su divni domaćini, i uvek ćemo dolaziti“, istakla je Ivana Radovanović – BK
„TimeSoft“.
Prema rečima kapitena Marka Minića na ovaj poraz se nijie računalo i sada je otežan put za plasman u završnicu, ali šanse i dalje postoje. Treba pobediti u naredna 4 kola i onda je garantovano 4.mesto. Tada bi se ako sve bude uspelo, igralo ponovo sa ekipom „TimeSoft“ ali na njivoj stazi i to bi bila prava prilika za revanš.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar