(VIDEO) Bogat fudbalski vikend u Somboru

Sve utakmice trećeg kola Područnog fudbalskog saveza Sombor igraju se u nedelju, na žalost i dalje bez prisustva publike.

Na rasporedu je prvi gradski derbi u ovoj sezoni. Na Bukovcu, sastaće se domaći „Omladinac“ i ekipa „ŽAK“. Podsetimo da je ekipa domaćina proteklog vikenda poražena u Bačkom Gračacu ali da je dobila bodove za zelenim stolom, dok je „ŽAK“ poražen na svom terenu od ekipe iz Ratkova.

„Kordun“ iz Kljajićeva još nema bodova a u nedelju mu dolazi ekipa „Slavija“ iz Pivnica koja još ne zna za poraz. „Stanišić 1920“ je oba puta do sada osvojio po tri boda i očekuje se to i u nedelju kada mu dolazi ekipa „Tvrđava“ iz Bača. Sve utakmice počinju u 17 časova.

Treće kolo Vojvođanske lige Sever igra u nedelju i jedini predstavnik Sombora u ovom rangu ekipa „Radnički“ Sombor. Posle dobre igre u prvom kolu i osvajanja dugo čekana tri boda, usledio je nezasluženo visok poraz u Crvenki. U nedelju na Gradski stadion dolazi ekipa „Vojvodina“ iz Bačkog Gradišta, koja je do sada dva puta ubedljivo trijumfovala. Dakle prava prilika za dobru utakmicu koja počinje 16,30 časova.

Srpskoligaši su igrali vanredno kolo u sredu i ovog vikenda igra se 4.kolo. Naši predstavnici u trećeligaškom rangu srpskog fudbala moraju brzo zaboraviti poraze koje su doživeli, podsetimo „Radnički 1912“ je izgubio u Pančevu, a “Sloga„ je poražena na svom terenu.

U subotu somborski „crveno beli“ imaju priliku za popravni u meču na svom stadionu u kojem igraju sa ekipom „Tisa“ iz Adorjana. Malo teži posao očekuje „Slogu“ jer ona ide na megdan ekipi „Omladinac“ u Nover Banovce. Obe utakmice počinju u 16,30 minuta.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar