Uručene nagrade najboljim studentima opštine Kula

Najbolji studenti opštine Kula, oni koji su u toku dosadašnjeg školovanja ostvarili prosečnu ocenu 9 ili više, i ove godine stekli su pravo na nagrade, a ugovore su im svečano uručili zamenik predsednika Opštine, Karolj Valka, i rukovodilac odeljenja za društvene delatnosti Opštine Kula, Bojana Dević.

Svečanost je otvorila pomoćnica predsednika Opštine, Jelena Pavkov, koja je istakla da Opština Kula izdvaja značajna sredstva kako bi se studentima zahvalila na postignutom uspehu, naglasivši da je njihov uspeh i uspeh Opštine Kula koja računa na mlade, pametne i obrazovane ljude. Zamenik predsednika opštine Kula potom je najboljim studentima uručio ugovore i izrazio nadu da će se, nakon završenog školovanja, vratiti u ovu sredinu da zajedničkim snagama rade dobre stvari za opštinu Kula.

Po rečima rukovodioca odeljenja za društvene delatnosti Opštine Kula, Bojane Dević, ove godine 78 studenata dobiće nagradu u iznosu od 72 hiljade dinara koja će biti isplaćena u dva dela.

Studenti su se mahom složili u jednom – ova nagrada znači im jer će, pre svega, olakšati njihovim roditeljima, ali im je jednako važno i daje im vetar u leđa to što neko prepoznaje njihov trud, rad i zalaganje.

Redakcija

Redakcija