U toku asfaltiranje prve deonice puta na Bukovcu

Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija Đorđe Zorić, sa predstavnicima Mesne zajednice „Stara Selenča“ i predstavnicima Javno komunalnog preduzeća „Prostor“ Sombor, obišli su radove na asfaltiranju prve deonice puta kroz prigradsko naselje Bukovac.

Tokom obilaska gradilišta, gradonačelnik Ratković je razgovarao sa izvođačima radova „Vojput“ d.o.o. Subotica o dinamici radova, kao i sa meštanima koji tu žive, a koji svakodnevno koriste ovaj put i tom prilikom saslušao njihove predloge i ideje za dalji razvoj ovog naseljenog mesta.

U toku su radovi na asfaltiranju prvih 570 metara puta koji će sa dosadašnjih četiri metra biti proširen na pet metara. U sledećoj godini će se nastaviti radovi na drugoj fazi rekonstrukcije kolovoza, čime će se omogućiti bezbedniji i lakši saobraćaj za sve stanovnike Bukovca, ali i ostalih građana koji ovim putem prolaze.

Treba napomenuti da je lokalna samouprava uložila značajna sredstva u rekonstrukciju lokalnih i gradskih puteva kako bi se osigurao kvalitetniji i bezbedniji saobraćaj.

Redakcija

Redakcija