U subotu dupli fudbalski program u Somboru

Poslednjeg martovskog vikenda igra se 20.kolo Područne fudbalske lige Sombor.

Kao što smo juče najavili u subotu 30.marta ima utakmica na Gradskom stadionu gde „Ravangrad 2018“ i „Mladost“ BP igraju derbi začelja vojvođanskog Severa a u isto vreme na drugom kraju grada na stadionu kraj pruge somborski „ŽAK“ dočekuje ekipu „Krila Krajine“. Utakmice će podeliti ljubitelje fudbala u Somboru ali sigurno će biti i onih koji će posle prvih 45 minuta promeniti lokaciju pa pogledati malo jednu malo drugu utakmicu. U 20.kolu Područne fudbalske lige pored „ŽAK“ a igra se još dve utakmica i to u Ratkovu gde igraju „Radnički 1918“ i „Crvenka“ i u Karavukovu gde je „Polet“ domaćin ekipi iz Čelareva. Ostale utakmice se igraju u nedelju : U Bačkom Brestovcu „BSK“ i „Soko“, u Liparu gostuje „Budućnost“ iz Mladenova, lider na tabeli „Kulpin“ domaćin je ekipi „Rusin“, u Gajdobri domaća „Budućnost“ igra sa ekipom „Borac 46“ a u Paragama „Budućnost“ je domaćin ekipi „Kula“. Prvi na tabeli je „Kulpin“ sa 47 boda, prate ga dve „Budućnosti“ Parage sa 45 i Gajdobra sa 44 boda. „ŽAK“ je 6.na tabeli sa 31 bodom. „Soko“ je ubedljivo poslednji a iznad njega su 4 ekipe sa po 18 bodova, „Rusin“, „Crvenka“ „ČSK Pivara“ i „Polet“ Karavukovo. Sve utakmice počinju u 16 časova.

Poslednjeg martovskog vikenda i međuopštinske lige će odigrati utakmice 17 i 11 kola.

U 1.razredu na programu su utakmice 17 kola i sve se igraju u nedelju 31.marta. U Aleksa Šantiću gostuje „Kordun“, u Deronjama igraju „Omladinac“ i „Borac“, u Kruščiću “Mladost“ i „Radnički“, u Bačkom Bregu lider na tabeli „Dinamo 1923“ i fenjeraš „Polet“ iz Rastine, u Svilajevu „Terekveš“ i „Polet“ Sivac i u Srpskom Miletiću „Zadrugar“ i OFK „Odžaci“. Slobodna je ekipa „Jedinstvo Lemeš“. U vrhu tabele su „Dinamo 1923“ sa 40 bodova, „Radnički“ sa 37 koliko ima i treći „Polet“ Sivac a na začelju „Omladinac“ i „Polet“ Rastina sa 12 bodova.

U 2.razredu u subotu u Bezdanu igraju „Sport“ i „Bratstvo 2019“ a u nedelju se sastaju u Ribarevu „Jedinstvo“ i „Dunav“, u Laliću „Panonija“ i „Jedinstvo“ Stanišić, u Sonti „Dinamo“ i „Jedinstvo 1947“ i u Telečki gostuje somborski „PIK 2020“. Lider na tabeli je „Jedinstvo“ Stanišić sa 30 bodova dok je drugo „Bratstvo“ sa 27 a na začelju su „Dunav“ sa 6 i „Telečka“ bez bodova. Sve utakmice MFL počinju u 16 časova.

Redakcija

Redakcija