U Somboru evidentirano pet saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisan je 51 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 392 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.

Redakcija

Redakcija