Tokom vikenda Fudbalski klubovi “Ravangrad 2018” i “Hajduk” gostuju – “Sloga” domaćin

Vojvođanski fudbalski ligaši nastavljaju takmičenje utakmicama 5. kola u subotu 9. i nedelju 10.septembra. Od predstavnika somborske opštine „Ravangrad 2018“ i „Hajduk“ igraju u gostima a „Sloga“ je domaćin. U Čonoplji se u subotu sastaju ekipe od kojih jedna ima sve pobede a jedna nijednu do sada. Tako da je domaća „Sloga“ apsolutni favorit u susretu sa ekipom „Solunac“ iz Karađorđeva. Istog dana Staparski „Hajduk“ je posle poraza na premijeri nanizao 2 pobede i jedan remi a sada ide u goste ekipi „Bačka 1901“ u Suboticu, koja ima isti bilans kao i staparci. Ekipa „Ravangrad“ u nedelju ide u Bački Petrovac ekipi „Mladost“ koja je posle startne pobede nanizala 3 poraza i želi da prekine „crnu seriju“.

U ostalim susretima igraju u subotu u Bajši „Bajša“ i „Radnički 1905“, u Vrbasu gostuje „Mladost“ iz Turije i u Apatinu igraju „Mladost APA“ i „Hercegovac“. U nedelju se igraju dva susreta, u Bačkom Gradištu „Vojvodina“ i „Obilić“ dok u Đurđinu gostuje „Preporod“. Utakmice počinju u 16 časova, sem susreta u Bajši gde je početak u 15,30h.

Jedinin somborski predstavnik u Područnom rangu ekipa „ŽAK“ u okviru 5.kola gostuje u subotu 9.septembra ekipi „Krila Krajine“ u Bačkoj Palanci. Somborski „crno beli“ su posle debakla u prvom kolu nanizali 3 pobede i najavili dobru sezonu. U ostalim susretima sastaju se, u subotu u Novoj Gajdobri „Soko“ i „BSK“ , u Crvenki gostuje „Radnički 1918“ iz Ratkova i u Čelarevu igraju „ČSK“ i „Polet“ iz Karavukova, U nedelju se igraju tkođe 4 utakmice , u Mladenovu ekipi „Budućnost“ gostuje „Lipar“, u Ruskom Krsturu igraju „Rusin“ i „Kulpin, u Obrovcu „Borac 46“ i „Budućnost“ Gajdobra, i u Kuli gostuje lider na tabeli „Budućnost“ iz Paraga i ovde sve utakmice se igraju sa početkom u 16 časova.

Dodajmo i to da u 5.kolu Srpske lige Vojvodina predstavnik ZB Okruga „Hajduk 1912“ iz Kule gostuje u nedelju u Belegišu ekipi „Podunavac“. Istog dana i predstavnik našeg okruga u Mozart Bet Prvoj ligi Srbije ekipa „Tekstilac“ iz Odžaka u 6. kolu kao domaćin na svom terenu, igra sa ekipom „Dubočica“. Podsetimo da su komšijie iz Odžaka pored OFK „Beograda“ jedina ekipa bez poraza do sada.

Redakcija

Redakcija