Realizovani projekti participativnog budžetiranja u Mesnim zajednicama „Gornja Varoš“ i „Bezdan“

Grad Sombor nastavlja sa realizacijom projekata participativnog budžetiranja, a tim povodom, završene radove u Mesnoj zajednici „Gornja Varoš“, u prisustvu predstavnika Mesne zajednice i izvođača radova ispred Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ Sombor, obišao je član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić.

Tokom obilaska završenih radova na postavljanju ulične rasvete i pratećeg mobilijara pored biciklističko – pešačke staze koja prolazi pored reke Mostonge, a koja je izgrađena u okviru participativnog budžetiranja prošle godine, gradski većnik Dojić je iskoristio priliku da se informiše, kako o ovom, tako i o narednim projektima koji će se realizovati u ovoj godini.

Kada je reč o realizaciji projekata participativnog budžetiranja, završeni su i radovi na postavljanju sportske multifunkcionalne PVC podloge na rukometnom terenu u Osnovnoj školi „Bratstvo jedinstvo“ u Bezdanu. Tim povodom, radove je u prisustvu predstavnika Mesne zajednice „Bezdan“ i direktorice škole Klare Francie Đolai, obišao gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković sa saradnicima, gradskim većnicima Anitom Stojakov i Savom Dojićem. Nova podloga će u značajnoj meri smanjiti potencijalne povrede đaka tokom fizičke aktivnosti, a pored učenika ove škole, sportski teren će koristiti i drugi sportisti i rekreativci.

Izvođač radova na postavljanju multifunkcionalne PVC podloge u Osnovnoj školi „Bratstvo jedinstvo“ Bezdan je „MUSCULUS“ d.o.o. Beograd.

Redakcija

Redakcija