Pavle Grbović je neradnik koji bi da trguje Kosovom!

Konzervativni pokret Naši najoštrije osuđuje izjavu Pavla Grbovića lidera kombi stranke PSG – Pokret slobodnih građana koji je izjavio da francusko-nemački predlog sporazuma za Kosovo, „ne treba unapred odbaciti već treba da težimo da se on popravi na našu korist“.

„Pre svega u pogledu garantovanja zaštite Srba i srpske imovine i kulturne baštine na Kosovu. Kao što u budućnosti nećemo biti mlađi, teško je i da bi naredne ponude bile bolje od ove“, čime je otvoreno podržao predlog da Srbija prizna nezavisnost Kosova i Metohije čime je grubo prekršio Ustav Republike Srbije.

Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje gospodinu Grboviću koje su njegove kvalifikacije da kao osoba bez dana radnog staža i bilo kakvog iskustva u politici osim što ga je Dragan Đilas stavio na svoju listu pa je postao poslanik, da može da daje predloge o statusu Kosova i Metohije.

Za KP Naši Grbović je samo još jedan u nizu neradnika iz redova prozapadne opozicije koji misli da će izdajom i dodvoravanjem svojim zapadnim mentorima moći lagodno da živi bez ikakve muke i napora.

Izvor: kpn.rs

Redakcija

Redakcija