Ognjenović: „Nikome nije palo na pamet da pita Đilasa odakle mu 619 miliona evra“

Izjava Relje Ognjenovića povodom napada pojedinih medija na porodicu predsednika Aleksandra Vučića:

„Najnoviji napad na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, konkretno na njegovog starijeg sina Danila, je oličenje propasti tajkunskih medija i dokaz da se kampanja nemoćne opozicije nastavlja na temeljima laži i omalovažavanja.

Iako je Danilo bio samo jedan od mnogobrojnih građana koji je svim srcem navijao za svoju državu Srbiju na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj, napadnut je samo zato što je sin predsednika, zato što se ponosi svojim poreklom i nosi prezime porodice Vučić.

Ovakav napad je jasan znak frustracija maloumnih ljudi, kojima nikada nije palo na pamet da pitaju Đilasa odakle mu 619 miliona evra, a spremni su da progone sve članove porodice Vučić. Oni su jasna pretnja za bezbednost ne samo Aleksandra Vučića već i svih građana za čiju se bezbednost upravo predsednik i zalaže.

Deca su naša svetinja, za decu se borimo, za porodicu kao glavni temelj svakog društva. Zato se mora stati na put bilo kakvom pokušaju kriminalizacije porodice Aleksandra Vučića, a nadležne institucije treba da ispitaju nalogodavce ovakvih laži i najstrože ih kazne.

Danilo, hvala ti što braniš boje svoje zastave i navijaš za Srbiju!

Srbija je našao tadžbina!“

Redakcija

Redakcija