Održano Opštinsko školsko takmičenje u futsalu za učenike osnovnih i srednjih škola

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora pod pokroviteljstvom grada Sombora i uz tehničku podršku Sportskog centra „Soko“ i Gradskog fudbalskog Saveza u Somboru je 6 i 7 februara održano Opštinsko školsko takmičenje u Futsalu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola.

U konkurenciji osnovnih škola kategorija pionirke, prvo mesto osvojila je OŠ „Avram Mrazović“ Sombor a drugo OŠ „Laza Kostić“ Gakovo kod pionira prvak je ekipa OŠ “Dositej Obradović” Sombor, druga je OŠ „Miroslav Antić“ Čonoplja a treće mesto su podelili osnovci iz OŠ „Branko Radičević“ Stapar i OŠ „Bratstvo Jedinstvo“ Bezdan.

U konkurenciji Srednji škola kategorija omladinke, prvo mesto osvojila je Srednja Ekonomska škola Sombor. Kod omladinaca prva je ekipa SMŠ „dr Ružica Rip“ Sombor, druga Srednja ekonomska škola Sombor a treće mesto podelili su Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor i Srednja škola „Sveti Sava“ Sombor.

Diplome najuspešnijim školama uručio je Miloš Mijić, predsednik Sportskog saveza grada Sombora. Prvoplasirane ekipe su stekle pravo učešća na okružnom prvenstvu, koje će se održati u Odžacima krajem marta.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar